سبک زندگی
اینک در حال مطالعه
طرز تهیه دسر گلابی دارچینی
0

طرز تهیه دسر گلابی دارچینی

8

 

مواد لازم

  • گلابی سفت ۶ عدد
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب یا عرق بهار نارنج ۱/۲ لیوان
  • دارچین ۱ قاشق غذاخوری
  • مقداری بستنی و سس شکلاتی برای تزیین

دسر گلابی دارچینی

 

دسر گلابی دارچینی

 

طرز تهیه :  گلابی ها را پوست بکنید اما دم انها را جدا نکنید ، هر گلابی را از وسط به دو قسمت کرده و هسته ها را خارج کنید.

 

روی گلابی ها کمی ابلیمو بزنید تا رنگ شان تغییر نکند ، درون ظرفی نسوز گلاب یا عرق بهار نارنج مخلوط با دارچین بریزید و گلابی ها را در یک ردیف منظم کف ظرف و روی این مخلوط بچینید.

 

دسر گلابی دارچینی

 

روی گلابی ها را با فویل بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه میانی فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید.

 

پس از این مدت زمان گلابی ها را از فر خارج کنید و روی دستمالی قرار دهید تا اب اضافی اش خارج شود سپس در ظرف مناسبی قرار داده و با بستنی ،سس شکلات و … سرو نمائید.

 

 

نظرات

نظر بدهید